Sluit

Vragen m.b.t. inschrijven

Als ik op het moment van de taalstage nog net geen 11 jaar ben, kan ik dan toch al inschrijven voor taalstages voor 11-jarigen?

Ja, dit is mogelijk. Deze taalstages zijn bedoeld voor tieners die in de loop van het jaar 11 worden of geworden zijn. Als je dus van het einde van het jaar bent, kan je deelnemen aan deze taalstages.

Als mijn 10-jarige zoon inschrijft voor een taalstage voor 10- tot 15-jarigen, kan hij dan in een groep van 15-jarigen terechtkomen?

Nee, de groepen worden opgedeeld volgens leeftijd en taalniveau. Wij maken een eerste verdeling op basis van de gegevens op de inschrijvingsfiche.  De eerste taalkampdag krijgen alle deelnemers van de taalstages 12+ nog een kleine test om na te gaan of iedereen in de juiste groep zit en zo op het juiste niveau les krijgt.

Kunnen kinderen uit het BuO of met een fysische beperking inschrijven?

Iedereen is welkom bij ‘Le Crayon’.  Ook kinderen uit het buitengewoon onderwijs kunnen deelnemen aan de taalkampen - taalstages - taalvakanties.  We vragen wel om dit steeds vooraf te melden zodat we voor een optimale ondersteuning kunnen zorgen.  De meeste kamplocaties beschikken bovendien over voorzieningen voor jongeren met een fysieke beperking.  Aarzel niet contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. 

Kan ik inschrijven voor enkele dagen?

Nee, inschrijvingen gebeuren telkens voor de volledige taalweek.

Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik samen met een vriend(in) in dezelfde groep zit of op dezelfde kamer slaap?

Wij houden zoveel mogelijk rekening met uw wensen. Laat ons uw voorkeuren weten bij inschrijving via het inschrijvingsformulier of per mail. Indien uw vriend(in) ongeveer hetzelfde taalniveau heeft, kunnen we jullie waar mogelijk in dezelfde groep indelen.

Ons aanbod in één handig overzicht?