Sluit

Zomer 2020 & Corona

Terug naar overzicht

Wij vertrekken met "Le Crayon" vanuit het standpunt dat we deze zomer taalkampen in België van rechtswege kunnen organiseren, maar met respect voor door de overheid opgelegde richtlijnen en maatregelen.

Momenteel bevinden we ons in de laatste rechte lijn naar duidelijkheid over alle jeugdactiviteiten en zomerkampen. Er is de laatste weken bijzonder hard gewerkt door de jeugdsector.

Weken van constructief overleg tussen de jeugdsector, Bataljong, De Ambrassade, minister Dalle en virologen stemmen ons optimistisch tegenover de besluiten die de Nationale Veiligheidsraad binnenkort zal maken over de zomerkampen. We bereiden ons dan ook momenteel grondig voor op de realisatie van een kwaliteitsvol en een coronaproof aanbod aan jeugdkampen en -activiteiten in de zomer 2020.

We zijn optimistisch dat we een sterke zomer kunnen realiseren waarbij een positief perspectief voor kinderen en jongeren resoluut centraal plaatsen, maar toch vragen we u om samen met ons nog even geduld uit te oefenen en de beslissingen van de Nationale Veiligheidsraad af te wachten.

"Samen met alle jeugdorganisaties werken we aan een krachtige zomer voor alle kinderen en jongeren. Lees meer via https://vlaamsejeugdraad.be/corona. #JeugdwerkWerkt"