Sluit

STEM-MANIA !

Terug naar overzicht

Met gepaste trots willen we jullie laten weten dat ‘Le Crayon Taalkampen’ vanaf nu naast de erkenning als ‘Landelijk Georganiseerd Jeugdwerk’ ook de erkenning van de Vlaamse Overheid als STEM-Academie op zak heeft!  Hiermee tillen wij onze taalkampen en taalvakanties naar een nog hoger niveau en stimuleren en wakkeren we de passie voor techniek en wetenschap bij de jeugd aan.

Tijdens onze STEM-gerelateerde taalkampen bieden we onze deelnemers kansen om rond STEM te creëren, te ervaren, te leren en samen te werken. En dit alles onder het motto: HAVE FUN!

Wil ook jij graag jouw STEM-skills upgraden? Schrijf je in voor één van onze STEM-taalkampen!

LEGO-taalkamp Build It:
https://taalkamp.be/taalkampen-taalvakanties/lego-taalkamp-build-it/

Technology Taalkamp Unplugged:
https://taalkamp.be/taalkampen-taalvakanties/technology-taalkamp-unplugged/

Taalkamp@Pilot-Your-Own-Plane:
https://taalkamp.be/taalkampen-taalvakanties/taalkamp-pilot-your-own-plane/

Zeepkistentaalkamp C’est Parti:
https://taalkamp.be/taalkampen-taalvakanties/zeepkistentaalkamp-cest-parti/

Treehousetaalkamp De Boom In:
https://taalkamp.be/taalkampen-taalvakanties/treehousetaalkamp-de-boom-in/

De STEM-disciplines (‘Science’, ‘Technology’, ‘Engineering’ and ‘Mathematics’ ) worden op een praktijkgerichte en toegepaste manier ingezet om oplossingen te zoeken voor reële problemen en uitdagingen.  Naast inhoudelijke kennis van de afzonderlijke disciplines en hun samenhang, leren deelnemers ook bredere vaardigheden en attitude  als oplossingsgericht en innovatief denken, creatief onderzoeken en ontwerpen, logisch redeneren, samenwerken in teamverband en ondernemingszin.