Sluit

Boek je taalkamp 2023

Terug naar overzicht

Boek nu je taalkamp voor 2023 met extra voordeel!

We hebben een gevarieerd aanbod aan taalkampen voor de krokus-, paas- en zomervakantie 2023 uitgewerkt.  Dus of je nu gaat voor een sportief, avontuurlijk, creatief of culinair taalkamp, een taalkamp met dierenverzorging of een paardrijtaalkamp, een LEGO-taalkamp, een taalkamp boordevol techniek en STEM of een beauty- en fashiontaalkamp, je vindt het allemaal in ons aanbod 2023.  Heb je hulp nodig bij het vinden van je ultieme taalkamp? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

www.taalkamp.be | www.lecrayon.be
info@lecrayon.be  | 0497/605832

Kijk ook jij al uit naar een taalkamp in 2023? Momenteel zijn vroegboek- en gezinskortingen beschikbaar voor de krokus-, paas- en zomervakantie.  Bekijk ze hier en reserveer jouw taalkamp!

 

Op taalkamp met ‘Le Crayon’ in de krokusvakantie van 2023.  Ons aanbod aan taalkampen in de krokusvakantie zit in een gloednieuw kleedje!  De thuisbasis voor deze krokustaalkampen is in 2023 onze kamplocatie in Kuurne. Dit is de ideale kampplaats, weg van alle drukte en verkeer, veel ruimte en vooral veel groen en natuur wat bijdraagt tot een toffe kampsfeer en gelukkige kids. 

LEGO-Taalkamp Build It!
Techniektaalkamp Do-It-Yourself
Danstaalkamp On Stage