Sluit

Onze top 5-selectie

Terug naar overzicht

2022 wordt, na de afgelopen Covid19-jaren, een topjaar qua zomer- en jeugdkampen. Dat wisten we u eerder al te vertellen. Want ja hoor, in 2022 staan er een heleboel kleppers op het programma van 'Le Crayon'.  Een selectie van slechts 5 maken was dan ook bikkelhard. Maar ‘t is ons gelukt! Naar welke kijkt u het meest uit?

N°1  
Taalkamp On Wheels
Vind je alles op wielen cool? Geniet je van de kicks tijdens het fietsen, racen en skaten? Neem dan deel aan dit sporttaalkamp boordevols stunts op wielen! Een taalkamp voor alle sportievelingen die alles wat maar wielen heeft geweldig vinden!

N°2
Ponytaalkamp Au Galop
Au galop, petit poney! Een wegdroomtaalkamp van 'Le Crayon' voor iedereen die gek is op pony’s en er elke dag mee bezig wil zijn. Dit supercoole taalkamp zit boordevol coole ponyweetjes.  Na het volgen van deze taalstage hebben de pony’s geen geheimen meer!

N°3
Bonte Beestenboel op Boerderijtaalkamp
Dit taalkamp is geschikt voor iedereen met liefde voor de natuur en voor alles wat groeit, bloeit en rondkruipt.  Je ontmoet allerlei grommende, harige, wilde, kriebelende en wonderlijke beesten op de boerderij en z’n groene weilanden.  Je beleeft beestig leuke avonturen en taalmomenten en maakt kennis met tal van boerderijactiviteiten.

N°4
Taalkamp La Comédie Musicale
Chant, expression scénique, théâtre et danse voor echte artiesten ! Volg ook jij de musicalopleiding bij ‘Le Crayon’?  Het taalkamp La Comédie Musicale bestaat uit een heerlijke mix van Frans, zang, dans, beweging, acteren en theater.

N°5
I've-Got-The-Power-Sporttaalkamp
Tijdens dit stoer en uitdagend taalkamp betreden de deelnemers de gewaagde wereld van extreme sporten en storten zich in een taalweek vol actie en spectaculaire (aqua)sporten waaronder flyboarden, paintball, suppen, lasergame en aqua challenge.  Hoeveel lef heb jij?