Sluit

Corona

"Le Crayon" volgt de laatste weken de evolutie van de corona-epidemie op de voet en neemt haar verantwoordelijkheid.

Ik overweeg om een taalkamp te boeken, maar ik twijfel nog omwille van Corona?

De situatie verandert bijna elke dag, ook voor ons, en daarom willen we ons zo flexibel als mogelijk opstellen naar onze deelnemers toe.  Hieronder is alvast ons engagement terug te vinden.

Mocht het gekozen taalkamp van rechtswege of door 'Le Crayon' geannuleerd worden met betrekking tot Covid19, dan hebt u de keuze uit volgende kosteloze mogelijkheden:

  • gratis omboeken (als het deelnamebedrag van het nieuwe taalkamp duurder wordt > deze meerprijs is voor uw eigen rekening, als het deelnamebedrag van uw nieuw taalkamp goedkoper wordt > 'Le Crayon' betaalt het verschil terug);
  • ontvangen van een tegoedbon t.w.v. het volledige deelnamebedrag;
  • ontvangen van een volledige terugbetaling van de reeds betaalde deelnamegelden.  

Als het gekozen taalkamp wel doorgaat, maar u wenst de taalvakantie zelf te annuleren, dan gelden de standaard annuleringsvoorwaarden.  

'Le Crayon' zorgt ervoor dat onze taalkampen Corona-proof verlopen.  De concrete voorzorgsmaatregelen en de implemenatie van diverse beschermingsmaatregelen betreffende Covid-19 om dit taalkamp zo optimaal én veilig mogelijk te laten doorgaan, ontvangt u enkele weken voor aanvang van het kamp, samen met de praktische info.

Welke maatregelen worden er genomen om de verspreiding van het coronavirus af te remmen en de veiligheid van onze deelnemers te garanderen?

We bouwen verder op de jeugdwerkregels.  De concrete voorzorgsmaatregelen voor het gekozen kamp en de implemenatie van diverse beschermingsmaatregelen betreffende Covid-19 om het taalkamp zo optimaal én veilig mogelijk te laten doorgaan, ontvangt u enkele weken voor aanvang van het kamp, samen met de praktische info.

Wat als een bepaalde activiteit op taalkamp niet kan doorgaan?

Indien een activiteit niet door kan gaan, zorgen we steeds voor een evenwaardig en leuk alternatief.

Wat moet een kind of jongere weten wanneer die naar een jeugdactiviteit gaat in de zomer?

We verwijzen hiervoor naar de samenvatting van de jeugdwerkregels voor kids, jongeren, begeleiding en ouders.

Ons aanbod in één handig overzicht?