Sluit

Boek je taalkamp 2022

Terug naar overzicht

Boek nu je taalkamp voor 2022 met extra voordeel!

We hebben een gevarieerd aanbod aan taalkampen voor de krokus-, paas- en zomervakantie 2022 uitgewerkt.  Dus of je nu gaat voor een sportief, avontuurlijk, creatief of culinair taalkamp, een taalkamp met dierenverzorging of een paardrijtaalkamp, een LEGO-taalkamp, een taalkamp boordevol techniek en STEM of een beauty- en fashiontaalkamp, je vindt het allemaal in ons aanbod 2022.  Heb je hulp nodig bij het vinden van je ultieme taalkamp? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

www.taalkamp.be | www.lecrayon.be
info@lecrayon.be  | 0497/605832

Kijk ook jij al uit naar een taalkamp in 2022? Momenteel zijn vroegboek- en gezinskortingen beschikbaar voor de krokus-, paas- en zomervakantie.  Bekijk ze hier en reserveer jouw taalkamp!

Op taalkamp met ‘Le Crayon’ in de krokusvakantie van 2022.  Ons aanbod aan taalkampen in de krokusvakantie zit in een gloednieuw kleedje!  De thuisbasis voor deze krokustaalkampen is in 2022 onze kamplocatie in Kuurne. Dit is de ideale kampplaats, weg van alle drukte en verkeer, veel ruimte en vooral veel groen en natuur wat bijdraagt tot een toffe kampsfeer en gelukkige kids. 

Lego-Taalkamp De Wereld Rond
Techniektaalkamp Do-It-Yourself
 

Onze mobiele website krijgt binnenkort een nieuwe look.  Met een frisse uitstraling en indeling zorgen we voor een groter gebruiksgemak.  Zo hopen wij dat u alle info betreffende onze taalkampen nog gemakkelijker zult kunnen terugvinden via onze mobiele website.  Benieuwd? Neem binnenkort een kijkje op onze website in een nieuw mobiel jasje via je tablet of smartphone!

Binnenkort staat ook de nieuwe folder met onze taalkampen 2022 online.